post

Може да смятате бежовият цвят за студен, скучен и моногамен, но той е брилянтно предложение, както за студената зима, така и за тъжната есен, така и за горещото лято и цветната пролет. Може би именно тази негова скромност го правят така уникален, неповторим и вечен, защото той реално никога не е излизал от мода. Може да го облечете и самосточтелно: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/бежова-жилетка-с-джобове-и-качулка-z-0809.

Ето и 6 цветни комбинации на бежови тонове в дрехите и съчетания с други цветове:

Оранжево с бежов тон

Някои държат на кафявото, макар че е бежовият цвят е най-близо до естествения нюанс на тена или естествено тъмната кожа. Той е идеален за офис и небрежен стил. Той подхожда добре с розово, зелено, крем, лимоненожълто, лилаво, червено.

Бежови дрехи – с какво подхожда и как да съчетаваме

Бежов цвят сам по себе си се счита за самодостатъчен. В някои случаи, изражението му е толкова силно, че както и да е комбиниран с други нюанси може мигновено да съсипе имиджа. Ако избраният едноцветен бежов костюм, с крещяща риза може само да съсипете имиджа си.

В този случай, вниманието трябва да е насочено към дребни детайли като волани, джобове, къдри, драперия, неравности и формации в модела на дрехата. Тя трябва да бъде изключителна, особено ще се касае за рокли и тесни панталони, плътно прилепнали форма, тъй като в този случай може да се постигне ефектът на “голота”.

Комбинацията на бежов цвят с ахроматични цветове

Ахроматични цвята това са тези, които не са включени в хроматичната кръг. Сред тях са сиви, черни и бели цветове. Тяхното използване в контраст, наситеност и яркост на всички останали цветове създава хроматичен кръг. Бели като светлината, черни сенки, сиви като полусянката.

Комбинация от бежово и бяло облекло

Всички съществуващи нюанси на бежово изглеждат добре с бяло. Подобна комбинация ще изглежда подходящо, както в ежедневието, така и в празничен костюм.

Комбинация от бежови и черни дрехи

Комбинирането на бежово и черно, можем да получим контрастни изразителни и зрелищни картини. Въпреки това, в този случай става дума за неутрални и топли, светли нюанси на бежовото. Тъмно бежов във връзка с черно ще изглежда малко скучно, но присъствието на ярки аксесоари ще допълни ситуацията.

Дрехи в бежови тонове трябва да присъстват в обелката на всяка жена. Те са на мода, всяка есен и всяка дама ще се гордее, че придава истински шедьовър в гардероба. Един такъв може да видите тук: http://fashioncolors.eu/drehi-etiket/есенни-рокли.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *