post

Какво www.forton.bg предлага на клиентите си?

Управлението на парцели и довеждането на една инвестиция със земя до успешен резултат си е чисто предизвикателство днес. Защо ще си кажете – избирате парцел, купувате го и започвате осъществяването на проекта си! Толкова е просто. На пръв поглед, ДА – но на втори никак даже. Когато се купува или продава земя у нас, много сделки завършват напълно погрешно. Често се появяват недоразумения със статута на земите, има грешки относно регулацията и градоустройството в района, правно нещата са изведени погрешно или финансово погледнато сделката си е чиста загуба на средства. Не искате всичко описано да важи и за вашите сделки с парцели нали? Разбира се, че не – затова посетете www.forton.bg и ще намерите най-надеждният партньор за вас, когато става дума за консултации относно сделки с бизнес имоти и в частност с парцели.

В какво точно се изразява предизвикателството по управление на парцели и как се управлява един проект в бизнеса?

Зад желанието да се закупи един парцел или парцели стой определен вид инвестиция, от която се очаква бъдеща възвращаемост! За да бъде тази финансова възвращаемост добра е нужно добро управление на бизнес проектите и добавянето на стойност за тях от страна на консултантската агенция. Фортън имат така да се каже „разширена компетентност“ по отношение на управлението за бизнес проекти. Професионалните им консултанти ще ви бъдат в помощ не само, когато избирате подходящите парцели земя и когато извършвате сделката по покупко-продажбата им. Те ще бъдат адекватен фактор в осъществяването на бизнес проектите ви и когато подемате тръжни процедури или трябва да смените статута на закупените от вас земи с цел осъществяване на самите бизнес цели. Не само това компанията притежава квалифицирани кадри за управлението на проектите ви, когато имате нужда от контрол на строителните работи, развитието на самото изпълнение на проекта и довеждането му до адекватен завършек.

Закупената земя е необходимо да се знае, как адекватно и оптимално да се употреби, за да донесе на инвеститора печалби. Тоест, как точно определени парцели трябва да се променят и оптимизират, за да се изпълни финално един инвестиционен проект. Фортън напълно реално присъстват във всички сектори на бизнес имотния сектор у нас. Те осъществяват успешно сделки с голяма сложност, когато трябва да срещнат интересите на продавач на земя, на инвеститор и на краен бизнес потребител на инвестиционния проект. Днес строителството на база build to suit е много по-застъпено от преди, именно защото има максимална ефективност на възстановени инвестиции и печалба от тях! Винаги, когато пред вас стои предизвикателството по управление на парцели, споделете го с www.forton.bg, защото те могат да ви бъдат от полза винаги, за всеки казус и да изведат частната ви или корпоративна инвестиция до успешен завършек. Просто се свържете с тях възможно най-скоро!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *