PVC като енергоефективен фактор?

Материалът PVC – поливинилхлорид се използва при направата на различни електроизолационни материали за обзавеждане на помещения. Едно от най-големите му достойнства, е свързано с изработка на дограма за прозорци и врати. Това не е никак случайно, тъй като потребителите получават чудесно уплътнени тераси, както входни и стайни врати с чудесна визия.

PVC дограмата, е обвързана с използване на качествен стъклопакет и обков, като при наличието на тези компоненти, вие нямате повод за притеснение от напускане на топлина, взлом, поражения при земетресение или други природни бедствия. За разлика от алуминиевите профили, дограмите с поливинилхлорид , са по-евтини и в същото време предлагат по-малка поява на конденз, а също и елегантен дизайн.

За разлика от минали времена, днес имаме шанса да поръчаме PVC дограма, която да имитира различни видове дърво или пък шарки. Облицовъчното фолио е онова, което ви доставя атрактивната визия на остъклените тераси или вратите в дома и офиса.

При положение, че искате да градите отлична топлоизолация за апартамента, къщата или работното място, тогава изберете висококачествените врати и дограми.

Пълноценната електроизолация, чрез PVC дограма може да бъде постигната с оригиналните 4 и 6 камерни профили.

Източник : http://www.stateaid-bg.org/

Свързани

Leave a Comment