5 идеи за голяма и луксозна баня

Няма никоя дама, която да не иска огледало от пода до тавана, масажор, вана и всякакъв друг лукс в банята си. Ако имате голяма баня, вижте как можете да я обзаведете и да я превърнете в луксозна.

1. Вана и душ кабина

Използвайте максимално това, което предлагат на пазара. Можете да си вземете вана за двама, душ кабина с масажор. Изборът си е изцяло ваш. Само така ще можете да се отпуснете напълно в това помещение, а защо не ида си спретнете една СПА процедура.

2. Отопление

Може би това е единствения минус на голямата баня. Нуждае се от допълнително отопление, за да бъде достатъчно уютна.  Нашият съвет е да поставите подово отопление.  Представете си как стъпвате по топлия под след един горещ душ. Истински рай!

3. Осветление

Когато разполагате с такова голямо пространство, можете да си позволите да комбинирате различни видове осветление и така да постигнете един интересен ефект.  Пред огледалото, светлината трябва да бъде такава, че да не падат сенки върху лицето ви. Около ваната можете да сложите по-приглушена светлина, която да създаде задушевна атмосфера.

4. Поглезете се

Всяка една жена обича да се глези. Можете да си направите педикюр или пък да седнете на кресло и да почетете малко, докато чакате маската за лице да стегне.

Дори и господата могат да се поглезят.  Пуснете си една хубава музика и релаксирайте.  Сложете водоустойчиви колони или се убедете, че вентилацията е толкова добра, че да можете да си позволите „нормален“ електроуред.

Ако не си падате по музиката, можете да сложите телевизор и така да гледате любимите си предавания.  Гарантираме, че банята ще бъде едно от любимите ви места.

Източник: Списание за баня – banya-bg.com

Свързани

Leave a Comment