Къде да поръчаме сглобяеми къщи с метална конструкция?

Ако и вие планирате да си построите дом, в който да има достатъчно пространство за всеки, трябва а знаете, че има варианти за реализирането му и то без да е необходим непосилен бюджет. Сухото строителство на сглобяеми къщи е най-евтиният вариант, който позволява наличието на простор, енергийна ефективност и максимална устойчивост и то най-ниска цена. Къде да поръчаме сглобяеми къщи с метална конструкция? EvtinDom.eu предлага изграждането на жилищни сгради, хотели и търговски обекти за различни цели, както и метални халета, както и пълно съдействие за оформянето на документацията за получаване на разрешително. Технологията на строене на този вид сгради не изисква етапи на съхнене, както е при монолитното строителство, което пести много време. Така в рамките на няколко месеца, след като разрешителното влезе в сила можете да се нанесете в новата къща.
Къде да поръчаме сглобяеми къщи с метална конструкция?
Високите нива на енергийна ефективност на сглобяемите къщи с метална конструкция, се дължи на качествената изолация, наред с изграждането на добри системи за отопление и вентилация. Освен с изграждането на фундамента, както и всички строително-ремонтни дейности, Евтин Дом изработва и ВиК и електро инсталациите и всичко необходимо за пълния облик на вашата къща. Както алуминиева и ПВЦ дограма, така и изработването на ограда и веранда, както и басейн, може да бъде част от мечтаното строителство за вашия дом или вила.

Сеизмичната устойчивост се дължи на металната конструкция, която е лека и гъвкава, за разлика от бетонната. При бетонът, който е по-тежък и е с по-малка здравина на усукване, устойчивостта на земетресения е за нива с магнитут до 7,00 по Рихтер, а при металните конструкции – над 9,00 по Рихтер. С това предимствата строителството на сглобяеми къщи с метална конструкция наклоняват везните в значителна степен. Вижте още в EvtinDom.eu и преценете дали да изберете монолитното или сухото строителство.

Свързани

Leave a Comment