Почистване на септични ями и профилактика

Навярно, ако имате проблем с неприятна миризма от септичната яма, която използвате, се нуждаете от опитна фирма за отводняване, отпушване и профилактика на водопрободни и канализационни системи. Почистването на септични ями е работа на хора, които са специалисти в тази област.

Чудите се как да ги откриете , а още повече се интересувате от това как става почистването на септични ями ?

Всичко това и още много любопитни подробности около почистване на септични ями ще откриете, ако продължите да четете тази статия.

Появата на неприятната миризма може да е причинена както от механични повреди на септичните ями, така и от неблагоприятната химико-биологична атмосфера вътре в ямата. Запушването на септични ями може да бъде породено от много неща. На първо място поставяме конструкцията на най-често разпространените септични ями. Самата тя ги предразполага към запушване и преливане, а това става, когато отпадните води превишат попивателната способност на ямите.

Причина за преливането на септичните ями може да бъде и ниската водопропусквателност на почвата, в която се намират повечето от тях. За да получите качествено отводняване и почистване на септични ями, най-добре е да се доверите на професионална фирма.

Как става почистване на септични ями?

При наличието на някои от изброените фактори, по-горе, които значително увеличават риска от запушване на ямите, значи имаме нужда от експерти, които да се справят с това. Фирмите притежават висококачествено оборудване и специални вакуумни каналопочистващи машини, които могат да почистят септични ями, шахти и сонди.

А с посещението на Kanalihit.com и почистване на септични ями, ще попаднете и на още редица интересни факти и услуги, от които можете да се възползвате при проблеми с канализационната или водопроводната система в дома ви, в офиса или на улицата. При нужда или авария, не пропускайте да им се обадите на тел.: 02 995 09 09. Пайп строй груп ЕООД ще отпуши септична яма по заявка във всички квартали на гр.София, както и в прилежащите вилни зони.

Свързани

Leave a Comment