Целебните свойства на популярния нони сок

Един от най-благоприятните начини на лечение и поддръжане на здрав имунитет, които може да изпробвате, бива чрез приема на различни напитки и храни. В тази връзка, челното място в класацията по целебност с натурални продукти, без съмнение заема екзотичният плод нони. Какви са полезните му свойства и запазват ли се те, когато плодът се преобразува в сок от нони – предстои да ви разкажем в следващите няколко изречения.

Навярно не веднъж сте чели или чували за чудотворния ефект на нони сока върху организма. Преди да ви разкажем повече за т.нар нони сироп обаче – нека се спрем по-внимателно на самото растение. Откъде произлиза, защо бива толкова популярно и срещу какви неразположения на тялото помага.

Макар по нашите георграфски ширини нони плодовете да не са толкова познати, в страните от далечния изток, като Индия, Хавай, Таити, Полинезия и Китай – този плод е познат на народите още от преди 2 000 години. Още от тогава той се използва за лечение на различни болежки и неприятни симптоми. Едни от най-популярните му приложения често са обвързани със следните няколко проблема:

– високо кръвно налягане;
– укрепване на имунните механизми;
– лекуване на възпалителни процеси;
– облекчаване на силна болка;
– проблеми с храносмилателния тракт и сърдечната система;
– потиска туморни образувания в начален стадий;
– влияе ползотворно при депресивни състояния;
– помага при смущения на съня и други;

У нас нони сокът е по-известен от плода, но дали превърнато в течност – целебното растение запазва своите лечебни свойства?

Вече споменахме някои от проблемите, възникващи при човек, срещу които билката Нони се бори. Накратко като заключение за растението можем да кажем, че то повлиява изключително добре на всички органи, системи и подсистеми в организма. Нони сокът, който може да откриете на bio-vital.net на изгодна нони цена за 1000 мл., се получава от беритбата на свежи Morinda Citrifolia плодове от Хавай и грижливата им преработка, за да може сокът, който се извлече от тях да запази всички свои полезни свойства.

За сокът от нони се знае, че той е мощен антиоксидант, което автоматично го превръща в желана напитка от всички, които искат да пречистят организма си. Освен това обаче той помага още при:

– диабет;
– хепатит;
– тумори;
– кисти;
– безплодие;
– менструални болки;
– запушени маточни тръби;
– артрит и ставни болки;
– остеопороза и фрактура на костите;
– астма, синузит, кашлица, катар, бронхит;
– мигрена и главоболие;
– депресия;
– болести на простатата и много други.

Дори и да не страдате от подобни проблеми, бихте могли да приемате нони био сиропа и като средство за превенция. Той укрепва имунната система и влияе ползотворно върху целия организъм. Гарантирано няколко дни след начало на редовния му прием ще усетите разлика, както във физическото си състояние, така и в начина, по който се чувствате.

Нони сокът у нас може да срещнете в различни милилитри, продавани от различни био магазини, но при желание да се запасите с по-голямо количество, така че да е достатъчно за цялото семейство – не пропускате да посетите магазина на bio-vital. Предлагаия от тях хавайски сок нони не съдържа никакви консерванти и оцветители. Той бива ицяло натурално средство за имуномодулиране, което ще ви помогне не само да се чувствате по-добре, но и да изглеждате по-жизнени и свежи. Тропическият топъл климат в Хавай и плодородните почви, които изобилстват там, създават едни от най-добрите условия за отглеждане на целебното растение.

Повече информация как да закупите този природен продукт и как да го консумирате може да откриете в онлайн магазина на Био СИ Витал ЕООД или на телефон: +359 883 73 33 66.

Свързани

Leave a Comment