Мая Благоева е новият изпълнителен директор на V-Gas

Тя поема позицията от досегашния директор Ангел Ангелов.

От 31 май 2019 г. „Ви-Газ България“ ЕАД е с нов изпълнителен директор – Мая Благоева, а компанията става част от семейството на „Синергон Холдинг“ АД. Холдингът е мажоритарен собственик в повече от 20 предприятия и притежава миноритарни дялове в други дружества.

Мая Благоева поема поста след Ангел Ангелов, който представляваше V-Gas в периода между февруари 2009 г. и май 2019 г. Тя има висше икономическо образование и международни сертификати CIMA. Мая Благоева започва работа в „Шел Газ България“ ЕАД през 1999 г. като счетоводител, заема различни длъжности, включително и финансов директор повече от 12 години. Преди да бъде назначена за изпълнителен директор на V-Gas, тя е изпълнява длъжността Директор „Развитие, проекти и анализи“ в компанията.

Въведените промени във V-Gas са ориентирани към оптимизиране на услугите и продуктите, които компанията предлага. Като част от „Синергон холдинг“ АД, компанията ще продължи да следва най-високите стандарти за здраве и безопасност, да обслужва качествено клиентите си и да отстоява бизнес принципите си.

автомобилни аксесоари

Свързани

Leave a Comment