Мога ли да взимам уроци по английски онлайн?

В забързаното си ежедневие, може би все по-често си задавате въпроса “кога най-сетне ще ми остане време да подобря знанията си по английски език?”. Днес, когато вече всичко, или почти всичко може да стане онлайн, дали това не важи и за уроците по английски? Отговорът на тези въпроси със сигурност ще ви зарадва – напълно възможно е да се запишете на уроци по английски онлайн от Омега още сега!

Езикова школа Омега предлага онлайн обучение в реално време. Това означава, че вашите онлайн уроци не са на запис, а ще взаимодействате с учителите си реално, чрез аудио и видео комуникация. Благодарение на това всички участници в езиковия курс могат едновременно да присъстват виртуално на урока, без да е нужно да посещават залата в школата. Всички едновременно ще гледате и слушате презентацията на урока, ще виждате илюстрираното учебно съдържание, удобно разположили се в къщи, все едно се намирате в залата.

В зависимост от индивидуалните си нужди, можете да изберете някои от предлаганите от езикова школа Омега абонаментни планове за индивидуално или групово  обучение. Специалистите в школата ще ви помогнат със специално разработени тестове за определяне на индивидуалното езиково ниво и безплатна консултация с методолог, за да можете да изберете подходящия за вас курс. Ще получите безплатни учебници, а в края на обучението и сертификат за езиковите си умения.

Какви са предимствата на онлайн уроците по английски от Омега?

Предимствата на онлайн уроците по английски от Омега са безспорни. Възможността да учите езика дистанционно, но със същите възможности като в учебната зала ви осигурява гъвкавост и няма да пречи на текущата ви работа. Както вече посочихме, уроците не са на запис, което означава, че можете да водите диалог с преподавателите в реално време, да участвате активно в учебния процес и да задавате своите въпроси.

Освен това, основно предимство на онлайн обучението е и това, че можете да го практикувате навсякъде, когато ви е удобно и разполагате със свободно време, стига разбира се да имате интернет връзка. Така, ако ви изникнат непредвидени ангажименти, или командировка, няма да изпуснете уроците си по английски и да се налага след това да наваксвате самостоятелно. Сами можете да изберете графика си на “присъствие” във виртуалната класна стая, в зависимост от текущите си професионални или лични задължения. Можете да използвате за обучение дори обедната си почивка, защото всичко се провежда онлайн и няма да закъснеете за работа след урока.

Онлайн платформата на езикова школа Омега е интуитивна и с нея се работи лесно, без да са необходими специални умения или да се налага да инсталирате отделен софтуер. Програмата на школата осигурява ефективно и удобно усвояване на учебния материал, а преподавателите, на които ще се доверите, са филолози с дългогодишен опит. 

Безплатните учебници, които ще получите за онлайн уроците по английски са на разположение във всеки един момент, тъй като са вградени в самата платформа и има инструкции за работа с тях, както и много аудио и видео материали, нужни в процеса на обучение. Ако имате нужда да се подготвите за изпит за сертификат или просто да опресните езиковите си познания, преподавателите, с които ще работите онлайн ще ви помогнат. 

Колко дълго продължават онлайн уроците по Английски?

Що се отнася до времетраенето на онлайн уроците по английски от Омега, можете да избирате между 1, 3 или 6 месечни курсове, като към всеки абонамент ще получите достъп до платформата, а деня и часа на уроците избирате сами от понеделник до неделя, в работното време на школата. След положен тест в края на избраното ниво, вие ще получите и сертификат по Европейска езикова рамка, който доказва вашите умения.

Да, в наши дни е напълно възможно да изберете уроци по английски онлайн, а школата, на която можете да се доверите е Омега. Започнете още днес, за да подобрите или опресните знанията си и да получите доза самочувствие.

Свързани

Leave a Comment