post

На пазара се предлага огромно разнообразие от LED крушки, които варират не само по типа светлина (бяла, дневна, жълта, топла, студена и т.н.), но и по отношение на своето приложение в бита на хората.

И тъй като само по себе си LED осветлението навлезе в нашето ежедневие едва през последните години, все още много от нас не са напълно запознати с всичко, което се предлага на пазара. Едни от моделите, които вероятно вече сте засичали, но не знаете за какво се използват са G4 и G9.

За какво се използват G4 и G9

Един от видовете крушки, които се предлагат в магазините в страната са G4 и G9. Те се отличават с това, че обикновено са доста по-малки като размер и няма как да се поставят. Разлика между моделите G4 и G9 съществува и тя се изразява най-вече в техните размери и шарки.

Както можете да видите в страницата на един от най-големите в страната магазини за осветителни тела 2r-bg.com, тези по-малки по размер led лампи са специално създадени за поставяне в полилеи и аплици, които се състоят от голям брой малки по размери осветителни тела, изграждащи едно голямо и масивно осветително тяло.

Ако ви предстои за първи път да купувате подобни лампички, първо се уверете добре какъв точно модел крушки ви трябват и ако е необходимо дори можете да се договорите за замяна в случай, че търсите не точно това.

От къде да ги купим

LED крушки G4 и G9 можете да намерите в много големи хипермаркети и магазини за осветление, но едно от най-добрите места за пазаруване е 2Р България ЕООД. Разположен в град Пловдив, магазинът е създаден през 1995 година и има зад гърба си мощна производствена база в областта на осветлението.

Типично за производител, магазинът е известен с това, че предлага едни от най-добрите цени в страната, тъй като не използва посредници, а реализира в по-голямата си част именно своя продукция.

Магазинът на 2Р България ЕООД дава възможност да пазарувате и онлайн, посещавайки сайта му 2r-bg.com. Тук можете да направите своята поръчка и да получите своите G4 и G9 LED крушки във всяка една точка от страната.

В бита на почти всеки човек освен LED крушка все повече се използва и соларен панел, а с тези иновации може да се пести енергия и производството на електрическа енергия чрез слънчевата енергия е ценна и в близките години ще бъде изключително предпочитана.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *