Avamb.logiciel – най-добрата облачна българска ЕРП система

Почти няма човек, който да не е запознат с термина и принципа на работа на една ЕРП система и за какво служи тя. Най-общо можем да кажем, че тя улеснява бизнесите и техните процеси и води до увеличаване на приходите и намаляване на оперативните задължения. Има много такива софтуери, но днес ще се съсредоточим върху една българска ЕРП система.

Avamb.logiciel е облачна българска ЕРП система. Тя е страхотно интегрирано решение както за малкия, така и за средния и големия бизнес. Може да се използва във всяка една сфера на дейност – финанси, транспорт, онлайн магазини, строителство и др. Освен, че е иновативна и разполага с всички нужни функции за ефективно и своевременно проследяване и управление на всички бизнес процеси, тази система е с изключително опростен и лесен за използване дизайн и интерфейс. С нейна помощ работата във фирмата или предприятието ще се улесни и превърне в истинско удоволствие. Освен това има мобилна апликация, чрез която можете лесно да управлявате вички процеси на фирмата по всяко едно време, както и виртуален асистент. С две думи, нейното използване няма да затрудни нито един ваш служител.

Тази българска ЕРП система е идеалното решение ако искате качествен софтуер, който да следи за оферти, фактури, договори с подизпълнители, да разпределя задачи, да генерира заплати и плащания, да следи за приемо предавателни протоколи и други. Тя може да се надгражда според вашите изисквания и нуждите на бизнеса ви, за да извлечете максимални ползи от използването ѝ.

Цените за интеграция на тази българска ЕРП система са много приемливи, а месечните абонаменти също са изгодни. Стартовият пакет започва от 9,90 лева на месец и може да се надгражда. Компанията предлага и безплатен тестов период за срок от 30 дни, в който да се запознаете и използвате системата за вашите бизнес нужди.

Свързани

Leave a Comment